СОБСТВЕНА РАЗРАБОТКА НА "ЮНИВАЛЕНТ“ ЕООД

Отлично разбираме, че вашият бизнес вече е трансформиран. Затова адаптирахме нашето инженерно познание към нуждите ви за растеж – ефективно и безопасно. 

 

Монтирането и инсталирането на продукти за дезинфекция и хигиенизиране има за цел да осигури безопасното функциониране на вашия бизнес. Нека заедно оправим към вашите служители и клиенти посланията, от които имат нужда: доверие, сигурност, грижа, спокойствие.

DOORDESFECTO® CART ви предоставя:

– Безопасност за служители и клиенти

– Ефективност на хигиенните мерки при преминаване на голям поток от хора

– Площи за реклама

 

Колоната DOORDESFECTO® CART е предназначена за дезинфекция и хигиенизиране на колички за пазаруване в търговските обекти.

Колоната за хигиенизиране DOORDESFECTO® CART е оптималното решение за хигиенизирането на колички за пазаруване в търговски комплекси, пазари, търговски обекти и други.

Колоната за хигиенизиране DOORDESFECTO® CART е конструирана така, че режимът на дезинфекция без проблем да осигурява използването ѝ от 10-15 души в минута, без това да наруши големия човекопоток на обществените места.

 

КРАТКО ОПИСАНИЕ НА КОЛОНАТА

Колоната за хигиенизиране DOORDESFECTO® CART представлява вертикална метална конструкция, изработена от леки метални сплави.

Колоната е разделена на три сектора:

  • сектор за съхранение на дезинфекциращ разтвор
  • секция за хигиенизиране на колички
  • електронен блок

Колоната DOORDESFECTO® CART е оборудвана с:

  • оптична сензорна система
  • атрактивна LED светлинна сигнализация за начало и край на дезинфекцията
  • интелигентна система за извършване на целия процес по дезинфекция и хигиенизиране, без намеса на оператор или ползвател

Управлението на машината е напълно интуитивно и интелигентно и не е необходимо специално обучение за работа с нея.