СОБСТВЕНА РАЗРАБОТКА НА "ЮНИВАЛЕНТ“ ЕООД

Отлично разбираме, че вашият бизнес вече е трансформиран. Затова адаптирахме нашето инженерно познание към нуждите ви за растеж – ефективно и безопасно. 

 

Монтирането и инсталирането на рамка за дезинфекция и хигиенизиране има за цел да осигури безопасното функциониране на вашия бизнес. Нека заедно оправим към вашите служители и клиенти посланията, от които имат нужда: доверие, сигурност, грижа, спокойствие.

 

DOORDESFECTO® THERMO ви предоставя:

Безопасност за служители и клиенти

Ефективност на хигиенните мерки при преминаване на голям поток от хора

– Площи за реклама

 

DOORDESFECTO® THERMO е рамка, предназначена за хигиенизиране на клиенти на търговски комплекси, пазари, търговски обекти и други зони с голям човекопоток и съответно – висок риск от заразяване и предаване на инфекции. 

Режимът на дезинфекция позволява използването на рамката от 10 – 15 души в минута.

 

КРАТКО ОПИСАНИЕ НА РАМКАТА

DOORDESFECTO® THERMO e иновативна конструкция, лесна за транспорт и монтаж, с тегло от 200 кг. Рамката представлява проходна тунелна конструкция от метални профили с поликарбонатни и алуминиеви композитни панели. 

 

Рамката е снабдена с:

  • автоматизиран диспенсер за дезинфектиращ гел за ръце
  • 10 специални дюзи от висок клас, чрез които специален дезинфекциращ разтвор се пулверизира до изключително финна мъгла
  • термо камера с висок клас на точност ± 0,5 градуса по Целзий
  • светлинна сигнализация осигуряваща информация за начало и край на дезинфекцията
  • алармено известяване при откриване на човек с висока температура
  • оптична система за задействане на процеса по дезинфекциранеУправлението на машината е интелигентно и не е необходимо специално обучение за работа с нея.