СОБСТВЕНА РАЗРАБОТКА НА "ЮНИВАЛЕНТ“ ЕООД

Отлично разбираме, че вашият бизнес вече е трансформиран. Затова адаптирахме нашето инженерно познание към нуждите ви за растеж – ефективно и безопасно. 

Монтирането и инсталирането на рамка за дезинфекция и хигиенизиране има за цел да осигури безопасното функциониране на вашия бизнес. Нека заедно оправим към вашите служители и клиенти посланията, от които имат нужда: доверие, сигурност, грижа, спокойствие.

DOORDESFECTO® LIGHT ви предоставя:

Безопасност за служители и клиенти

Ефективност на хигиенните мерки при преминаване на голям поток от хора

– Площи за реклама

DOORDESFECTO® LIGHT е рамка, предназначена за предварителна дезинфекция и хигиенизиране на персонал, работещ в учреждения, болници или други зони с висок риск за разпространение на инфекции, както и за клиенти на търговски комплекси, пазари или различни по големи обекти със значителен човекопоток. 

Рамката е създадена така, че да се ползва от 6-10 души в минута, а един резервоар с дезинфектант може да осигури работа без презареждане до 18 часа. 

КРАТКО ОПИСАНИЕ НА РАМКАТА

DOORDESFECTO® LIGHT представлява проходна конструкция от метални профили с алуминиеви композитни панели за стени, монтирани върху метална основа, снабдена с дезинфекционна постелка. Дезинфекциращата постелка е напоена с разтвор, осигуряващ хигиенизирането на подметките на обувките на преминаващите през нея.

Рамката е оборудвана с диспенсър с:

– дезинфектиращ гел за ръце

– ръкавици за еднократна употреба

– предпазни маски за еднократна употреба

И още: 

– 10 специално проектирани дюзи от висок клас, които разпръскват дезинфекциращ разтвор под формата на изключително фина мъгла.

Управлението на машината е интелигентно и не е необходимо специално обучение за работа с нея.